Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Philips Heartstart FRx

- FRx + kantolaukku + Fast Response Kit - 1 903,00 € (veroton hinta) - TILAA -

Laadukas, helppokäyttöinen ja kestävä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kestävä - FRx kestää vaativampiakin olosuhteita (IP55-luokitus)

FRx kestää vesisuihkun joka suunnasta, enintään 250 kg:n kuorman ja pudotuksen yhden metrin korkeudelta betonipinnalle.

 

Helppokäyttöinen - Ohjaa elyvytystä

FRx ohjaa elvytystä visuaalisesti ja äänellisesti. Näyttö osoittaa, mitä hoitajan on tehtävä seuraavaksi ja tätä tukee selkeä ääni. Ohjaus perustuu hoitajan toimintaan. Sinun tarvitsee vain  käynnistää defibrillaattori ja noudattaa sen antamia ohjeita.

 

Lapsiavain - Mahdollistaa lapsen defibrilloinnin turvallisesti

 

Kevyt- Helppo kantaa

HeartStart FRx on kevyt ja helppo kantaa. Se painaa ainoastaan 1,5kiloa. Pienen koon ja keveyden vuoksi se on helppo ottaa käyttöön missä tahansa.

 

Lähes huoltovapaa - Sisäinen itsetestaus varmistaa defibrillaattorin käyttökunnon

FRx:n sisäinen itsetestaus varmistaa laitteen käyttövalmiuden. Jos FRx tarvitsee tarkistusta, se antaa siitä ilmoituksen äänimerkillä. Sisäinen itsetestaus varmistaa jopa elektrodien käyttökunnon. HeartStart FRx käy läpi 120 erilaista turvatestiä ennenkuin se lähtee varastolta asiakkaalle, joten sen laatu on taattu.

 

SMART bifaasinen teknologia Turvallisin ja tehokkain sähköisku

Philipsin defibrillaattorit käyttävät uniikkia patentoitua teknologiaa, jonka ansiota sen antama sähköshokki on tutkitusti tehokkain. Tämän teknologian ansiosta shokissa vapautuva joulemäärä on turvallinen. Mitä enemmän jouleja sydämeen isketään sitä huonommin sydän toipuu siihen kohdistuneesta iskusta. Philipsin defibrillaattorilla saadaan pelastettua henkilö kaikkein varmimmin ja mahdollisimman pienin haittavaikutuksin. Lue tästä tutkimus eri defibrillaattoreista.

 

Nopea - Minimoi tauot paineluissa

Elvytyksessä tärkeää ovat mahdollisimman pienet tauot eri toimintojen välillä. HeartStart FRx antaa sähköshokin nopeasti ja näin minimoi taukoihin kuluvan ajan.