Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

CPRmeter 2

- CPRmeter 2 - 711,00 € (veroton hinta) - TILAA

Sydänpysähdyksen kriittisillä ensihetkillä CPRmeter 2 auttaa ensivastehenkilöstöä optimoimaan PPE-suorituksen antamalla reaaliaikaista tietoa tärkeistä PPE-arvoista.

Tasaisen hyvä laatu

Tutkimukset osoittavat, että laadukas painelu-puhalluselvytys (PPE) pelastaa henkiä. Mutta miten voit olla varma siitä, antaako tiimisi tasaisen hyvälaatuisia painalluksia? CPRmeter 2 on helppo työkalu, jonka avulla voit varmistaa, että ensivastehenkilöstö antaa laadukkaita painalluksia tapahtumapaikalla.CPRmeter 2 antaa reaaliaikaista palautetta PPE:n syvyydestä, nopeudesta ja vapautuksesta. Samalla ensivastehenkilöstö voi koko ajan arvioida suoritustaan tapahtumatilastojen avulla.

Välitön palaute suorituksesta

 

Sydänpysähdyksen ensiapuun käytetään erilaisia järjestelmiä, mutta aina pätee: mitä nopeammin laadukas PPE voidaan aloittaa, sitä paremmat ovat mahdollisuudet hyvään hoitotulokseen. Ensivastetiimien varustaminen CPRmeter 2 -mittarilla voi auttaa varmistamaan korkean laadun koko elvytystapahtuman aikana. Lisäksi laitteen antama objektiivinen palaute edistää jatkuvaa kehittymistä.

Helppo ja nopea debriefing

Voit tarkastella annettujen painallusten keskeisiä suoritustilastoja yhdellä kosketuksella tapahtuman jälkeen. Elvytystilanteet ovat usein kiireisiä ja ensivastehenkilöstö on hajaantunut tapahtumapaikalle. Välittömästi käytettävissä olevat ja objektiiviset keskeiset suorituskykymittarit mahdollistavat nopean palautteen ja debriefingin, minkä on todettu parantavan suoritusta ja lopputulosta.