Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Myymme Laerdalin laadukkaita Anne-sarjan peruselvytysnukkeja. Harjoittelunukeista on mahdollista saada laadukas elvytyspalaute (QCPR), josta voi harjoituksen jälkeen tarkistaa tärkeimmät painelu-puhalluselvytyksen osa-alueet. Laadukkaan palautteen osa-alueita ovat muun muassa: painelusyvyys, rintakehän palautuminen, painelunopeus, käsien oikea asema, ventilaatiotilavuus, ventilaationopeus sekä taukojen (hands-off) pituudet.

Little Anne QCPR tarjoaa edullisen vaihtoehdon ensiaputaitojen opettamiseen. Painelu-puhalluselvytyksestä saatava laadukas palaute luetaan mobiililaitteelle ladattavan sovelluksen kautta. Palautesovellus on ladattavissa Android- ja iOS-laitteille sovelluskaupoista.

Resusci Anne QCPR mahdollistaa laajemman elvytyskoulutuksen tarkemmalla palautteella. Elvytyspalaute on mahdollista saada mobiilisovelluksen lisäksi erillisellä palautelaitteella ja tietokoneohjelmalla.

ShockLink-harjoituskaapeli on tarkoitettu defibrillaatioharjoitteluun oikealla defibrillaattorilla. ShockLink kytketään defibrillaattorin elektrodien tilalle, jolloin ShockLink lähettää signaalin defibrillaattorille, joka simuloi sydänrytmiä.

 

Resusci Anne QCPR Resusci Anne QCPR   Little Anne QCPR Little Anne QCPR

 
ShockLink-harjoituskaapeliShockLink-harjoituskaapeli