Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Little Anne QCPR

- Little Anne QCPR 281,00 € (veroton hinta) TILAA -

- Little Anne (Classic) -päivityspaketti QCPR-malliin 95,00 € (veroton hinta) - TILAA -

Little Anne QCPR tuo arvokasta lisälaatua peruselvytyksen harjoitteluun edullisesti.


 

 

 

 

 

 

 

 

Tutkimukset osoittavat, että sivullisten antamalla laadukkaalla painelu-puhalluselvytyksellä on positiivinen vaikutus sydänpysähdyksestä selviytymiseen. Koulutus opastaa sivullisia antamaan painelu-puhalluselvytystä, mutta kouluttajille on haasteellista antaa täsmällistä ja objektiivista palautetta elvytyksen antajien suoriutumisesta.

 

Little Anne QCPR on saatavissa varustettuna palautetekniikalla, jonka on osoitettu parantavan painelu-puhalluselvytyksen taitojen oppimista ja itse elvytyksen suorittamista.

 

Tehokas opetus takaa tehokkaan oppimisen

Little Anne QCPR:n avulla ohjaaja pystyy tarkkailemaan jopa kuutta elvytystä harjoittelevaa samaan aikaan mobiililaitteen avulla. Little Anne QCPR Instructor -sovellus antaa helppokäyttöisen yhteenvedon suoriutumisesta ja korostaa, mitkä harjoittelijat tarvitsevat mahdollisesti lisäohjausta. Näet heti, kuka ei painele riittävän syvälle, ketkä eivät painele oikeallaa nopeudella ja ketkä ventiloivat liikaa.

    

Hauskaa ja mukaansatempaavaa

Objektiivisen palautteen ja pisteytyksen avulla harjoittelijoita motivoidaan sekä kilpailemaan toisiaan vastaan että tavoittelemaan oman parhaan pistemääränsä ylittämistä. Kilpailuelementti tekee harjoittelusta mukaansatempaavampaa ja vuorovaikutteisempaa, ja sen on osoitettu parantavan motivaatiota.

 

Parannusta mittauksen avulla

Harjoittelunukkea voi käyttää alla kuvattujen sovellusten kanssa, joka mahdollistaa nopean koosteen saamisen elvytyksen tehokkuudesta, ja lisäksi se antaa automaattisesti elvytyksen parannussuosituksia harjoittelun jälkeen. Palaute on vastaavaa kuin muissa Laerdal QCPR -ratkaisuissa, ja sen on osoitettu olevan intuitiivista ja tehokasta laadukkaan painelu-puhalluselvytyksen antamisessa ja laadun parantamisessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

QCPR Learner ja Instructor -sovellukset

Elvytyksen harjoittelijat voivat käyttää Learner-sovellusta omaehtoiseen harjoitteluun. Useampi harjoittelija voi opettaa myös toisiaan sovelluksen avulla.

 

Instructor-sovelluksen avulla kouluttaja näkee samanaikaisesti yhteenvedon enintään kuuden harjoitusnuken elvytyssuorituksen onnistumisesta.
Kouluttaja voi havaintojensa ja sovelluksen antaman objektiivisen palautteen perusteella neuvoa ja ohjata harjoittelijoita nopeasti ja tehokkaasti siten, että heidän elvytyssuorituksensa paranee.