Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ShockLink

Shocklink - 535,00 € (veroton hinta) - TILAA -

 

ShockLink-kaapelin avulla voit harjoitella defibrillointia oikealla defibrillaattorilla suurimmalla osalla elvytysnukeista ja simulaattoreista, mikä mahdollistaa todenmukaisemman peruselvytys- ja defibrillointikoulutuksen.

 

 

 

 

 

 

 

Aloittaaksesi harjoittelun, yhdistä ShockLink-harjoituskaapeli harjoituselektrodeihin sekä oikeaan defibrillaattoriin. Defibrillaattorin sähköenergia purkautuu ShockLink-harjoituskaapelin sisällä.

 

Tehokasta ja edullista defibrillointikoulutusta

ShockLink-harjoituskaapelin avulla voit yhdistää useimmat yleisesti käytetyt defibrillaattorit ja valtaosaan nykyisistä elvytysnukeista tai simulaattoreista, mikä tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun todenmukaiselle ja standardoidulle koulutukselle.

ShockLink-harjoituskaapelia käyttäessäsi sinulla ei ole enää tarvetta ostaa harjoitusnukkea, joka on erikseen suunniteltu oikealla defibrillaattorilla defibrilloitavaksi, sillä ShockLink-harjoituskaapelin avulla on mahdollista defibrilloida suurinta osaa elvytysnukeista. Tämä alentaa oikealla defibrillaattorilla defibrilloinnin harjoituskustannuksia.