Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Emerco Oy - Yleiset toimitus- ja tilausehdot

Yleiset toimitus- ja tilausehdot

Voimassa 01.01.2018 alkaen.

 

Yleistä

Tuotteet ja palvelut myy Emerco Oy (Y-tunnus 2566466-3). Emerco Oy myy tuotteita ja palveluita yrityksille, yhteisöille ja kuluttaja-asiakkaille Suomessa. Kaikissa tuotteissa ja palveluissa on ilmoitettu arvonlisäverottomat hinnat, joihin lisätään laskulla arvonlisävero (24%). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan joko sähköpostitse tai puhelimitse tai verkkosivujen välityksellä osoitteesta www.emerco.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla kahden (2) arkipäivän kuluessa. Sähköpostista käy ilmi tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistus lähetetään asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan sähköpostiin. Asiakas sitoutuu voimassa oleviin yleisiin toimitus- ja tilausehtoihin lähettämällä tilauksen Emerco Oy:lle.

 

Tilausvahvistus

Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiin, jonka asiakas on ilmoittanut tilauksen yhteydessä.

Tilausvahvistuksesta käy ilmi:

  • Tilatut tuotteet
  • Toimituskulut
  • Tilauksen loppusumma

 

Maksutapa

Kaikkiin tilauksiin sovelletaan laskutusta, jonka maksuaika on 14 vuorokautta. Toimitamme laskut pääsääntöisesti sähköpostitse, jolloin emme peri lisäkustannuksia. Kirjeitse toimitettavasta laskusta veloitamme 2 euroa/lasku. Pystymme lähettämään verkkolaskuja.

 

Toimitusaika ja -kulut

Lähetämme tilatun tuotteen normaalisti kahden (2) seuraavan arkipäivän aikana tilauksesta. Toimitusaika perille toimitettuna on yleensä 4-7 arkipäivää. Jos toimitusaika on tätä pidempi, ilmoitetaan siitä tilaajalle tilausvahvistuksen yhteydessä. Toimituskulut ovat pääsääntöisesti 0 euroa tilattaessa tuotteita. Palveluja koskevissa tilauksissa toimitusaikana sovelletaan päivämäärää, jolloin palvelu tuotetaan tilaajalle. Emme pääsääntöisesti peri toimituskuluja, mutta pidätämme oikeuden periä tuotteen tai palvelun toimittamisesta aiheutuvat toteutuneet kulut.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita erikseen sovitusti. Ongelmatilanteessa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 044 988 1149 tai sähköpostitse osoitteeseen info(at)emerco.fi. Emme vastaanota tuotepalautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua toimituksesta. Palveluihin sovelletaan 14 vuorokauden peruuttamisaikaa tilauksen tekemisestä. Tämän ajan jälkeen perimme tilauksen hinnan kokonaisuudessaan.

 

Ongelmatilanteet

Mikäli tilattu tuote on kadonnut tai vahingoittunut kuljetuksen aikana, viallinen tai väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi Emerco Oy:n asiakaspalveluun osoitteeseen info(at)emerco.fi tai numeroon 044 988 1149. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

 

Lisäksi

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitus- ja tilausehtojamme. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin yleisiin toimitus- ja tilausehtoihin. Emerco Oy käsittelee kaikki tilauksen yhteydesssä ilmoitettavat asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja ei luovuta niitä kolmannelle osapuolelle.