Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Emerco Oy

Emerco Oy on vuonna 2013 perustettu turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa ensihoidon, pelastusalan sekä raskaan liikenteen koulutus- ja konsultointipalveluita asiakkailleen. Liiketoiminta perustuu yrityksen tarjoamien koulutusalojen syvään tuntemiseen sekä asiakastarpeiden tunnistamiseen. Emerco Oy luo turvallisuutta ja auttaa asiakkaitaan selviytymään erilaisista hätätilanteista.

 

Emerco Oy:n tunnuslause "Oppiminen pelastaa ihmishenkiä" kuvaa yrityksen halua tuottaa lisäarvoa yhteiskunnalle.

Emerco Oy on määritellyt yritystoiminnalleen neljä arvoa:

  • Ammatillinen osaaminen
  • Asiakas
  • Turvallisuus
  • Työntekijät

 

MISSIO

Emerco Oy:n missiona on opettaa ihmisille toimintamalleja erilaisiin hätätilanteisiin. Yrityksen perustehtävä on tuottaa turvallisuus-, liikenne ja terveysalan koulutuspalveluja sekä konsultointia.

 

VISIO

Emerco Oy:n visio on yrityksen unelma tulevaisuudesta. Vision mukaista päämäärää tavoitellaan arvokeskustelulla sekä strategisella johtamisella. Vision tavoittelun taustalla on jatkuva ja joustava prosessien kehittäminen sekä prosessituotteiden laadun parantaminen. Emerco Oy:n visiona, eli tavoitetilana on olla asiakkaiden tarpeet tunnistava yritys, joka tarjoaa parhaat mahdolliset koulutus- ja konsultointipalvelukokonaisuudet asiakkailleen. Keskeisinä vision tavoittelun mittareina toimivat asiakas-, sidosryhmä- ja henkilöstötyytyväisyystutkimukset sekä toimintaa ohjaavat ajantasaiset tieteelliseen näyttöön perustuvat koulutus- ja konsultointikäytännöt.

 

Emerco Oy on Suomen Yrittäjien jäsenyritys sekä Suomen Tilaajavastuun luotettava kumppani